Frauenwochenende 

Erlebe Dich in Deiner Urkraft

van zaterdag 18 april 2020 om 10.00 uur

tot zondag 19 april 2020 rond 17.00 uur

 

Wat betekent het echt om een ​​vrouw te zijn? – Ons dagelijks leven houdt ons in het onderbewuste en mechanische “functioneren” – we vergeten wie we zijn. – We stoppen in de kring van vrouwen en herinneren ons in de vrouwelijke gemeenschap wat vrouwen deden in oude tradities, wat ons versterkt, waar onze wortels, onze bron van kracht en onze diepe kennis verborgen zijn. Alleen als we elkaar duidelijk als vrouwen kennen en herkennen, kunnen we ze op een coherente en ondersteunende manier in de menselijke gemeenschappen en in interactie met de man brengen.

 

Dit weekend zullen we dansen, drummen en rammelen in ons leven en een ruimte creëren waar iedereen diep in zichzelf kan duiken om delen van de ziel te vinden die willen worden geïntegreerd en geleefd! Door de kracht van gemeenschap kunnen we elkaar ondersteunen bij het aan het licht brengen van deze zielsdelen.

In het proces van herkenning zal er een diepe transformatie plaatsvinden, die nodig is om oude overtuigingen en gedragspatronen te verlossen en te genezen. Ervaar jezelf in je wezen, in je eigen kracht!

 

‘S Avonds is er een schoonmaak- en zwetende hut – om de ervaring van het vrouwelijke diep te verankeren – in de baarmoeder van Moeder Aarde …

 

Regie: Frauke Jarmoluk, Christina Geiger

Kosten: 230,00 Euro (incl. Overnachting in de gemeenschappelijke ruimte, maaltijden, schoonmaak en zweethut) Overnachting in een eenpersoons- of tweepersoonskamer tegen een toeslag

Registratie: geiger.schamanismus@gmail.com, Christina tel / whats app: 015146784518, Frauke tel: 02821 8970377