The labyrint

The labyrint

Workshops labyrint

Het labyrint is een symbool voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Door het (meditatief ) te lopen, maak je als het ware een ontdekkingsreis. Dit kan je verrassende dingen opleveren.

Doorgaans maak ik voor een jaar een cyclus van maart tot en met oktober november. In een van de afgelopen jaren heb ik de wrokshop labyrint gecombineerd, verwerkt in een midwinterviering, waarbij ik samenwerkte met iemand die met muziek en ontspanning werkte.

 

Met mijn groene vingers kan ik diverse planten aanleveren voor verkoop. Daar zitten werkzaamheden aan vast, die ik niet kan verrichten. Planten in potten moet je water geven. Nu is het heel droog en dan is dagelijks of om de dag een must.

Om een idee te geven om welke planten het gaat; dagkoekoeksbloem in overvloed, zeepkruid, kaardebol (2 jarig en een beschermde plant), duizendbald, st janskruid.

 

Thee kan gemaakt worden van duizendblad en st janskruid, Ook van aardbeidblad.

 

Aardbeien als vrucht

Stjanskruidbloemen(bloeien met name in Juni)  24 juni is het st Jansdag. kunnen gebuikt worden om massageolie te maken welke de innerlijke zonnekracht ondersteunt, wakker maakt,

 

Rondwandelingen van wilde planten, en ook kennis van eetbare planten, die je kunt verwerken in de keuken, in maaltijden.