Vlierhof Nature boost

Home / Vlierhof Nature boost

Er even uit.

Not a city trip but a nature boost.

Its not about consuming impressions but about expressing yourself.

 

What does your trip look like?

Program

Hoe ziet uw trip eruit?

Landleven met een persoonlijk aanbod. Een natuurgebied, historische omgeving en stadjes, een lemen huis, een Demeter tuin, een planten Labyrint, een atelier (voor klei, glas, verf, hout, sieraden), zang, tekst en muziek, keuken, massage, meditatie, inspiratie in de woongroep. Kies uw persoonlijke mix. 

Voor een dag of een weekje even de tijd aan jezelf.

Een inspirerende ervaring passend bij jouw wensen voor dit moment. Proef van de natuur, van de sfeer, het eten, en van je eigen creativiteit. Vervul je eigen wens: ‘ik zou wel eens …..’ .  

Schrijf een liedje of een gedicht of een brief aan je moeder. Schilder het portret van een geliefde, voel je vingers in de klei, beitel in zacht hout, maak een ontwerp voor je kamer, schrijf je eigen levensverhaal (elk jaar weer!), loop het Labyrint op blote voeten, dans je eigen capuera in de tuin of op de houten vloer, mediteer in de groep of alleen in het meditatiehuisje,  

Zit lekker onderuit in het zonnetje en kijk naar de roodborstjes of de kippen. Pluk je eigen muntthee en drink die in de hangmat onder de kersenbloesem, waan je pasha in de rooktempel, lig languit in het gras om te koelen na een houtgestookte sauna, laat het vuur je huid verwarmen en de biologische wijn je hele lijf, gloei na van een massage en loop eindeloos door de tuin, staar intens naar het dorpje in de gloed van de zonsondergang, of babbel gewoon met de mensen om je heen.  

Een eindeloos palet aan mogelijkheden. Jij maakt je eigen me-time; je eigen Buiten.

 

Its up to you to decide about your activities depending on moment and mood.

Might guidance or instruction be needed please count with extra costs. 

All lessons, instructions or coaching will be provided by skilled Vlierhof inhabitants.